• PRAZNE STENE?

    Poišči navdih in popelji svoj
    stenski dekor na novo raven. 

  • NATISNJENA DOŽIVETJA

    Fotografije klasičnih formatov za večne nostalgike.

Natisnjena doživetja. V samo treh korakih!

1. NALOŽI FOTOGRAFIJE

Pobrskaj po računalniku ali jih uvozi s svojega Instagram ali Facebook profila.

2. OBLIKUJ & PERSONALIZIRAJ

V urejevalniku enostavno oblikuj s pomočjo naših predlogov ali pa ustvarjaj po svoje.

3. NAROČI IN UŽIVAJ

Hitreje do svojih najljubših foto izdelkov - za hitro in enostavno naročanje se registriraj.

0
Enostavneje ne gre.

Pixsa online urejevalnik je zares preprost za uporabo! Omogoča hiter dostop do tvojih fotografij z naprave ali s tvojega Facebook ali Instagram profila. Ponuja čudovite, že vnaprej pripravljene predloge, a te nikjer ne omejuje. Z zares malo truda do unikatnih in personaliziranih fotoizdelkov.

Kvaliteta - samo zate!

Kakovostni izdelki so naš ponos. Najnovejša tehnologija naših tiskalnikov nam omogoča izdelavo visokokakovostnih izdelkov, poleg tega pa dobavljamo zgolj kvalitetne in preverjene materiale. Trudimo se, da tvoji spomini zasijejo v najboljših barvah ter da so predvsem obstojni in trajni. Naša največja prednost je ta, da vsako naročilo obravnavamo individualno in ga izdelamo ročno. V želji po nadzorovani kakovosti, vse izdelke skrbno preverimo preden ti zapustijo našo hišo.

pixsa.si
Največ za tvoj denar.

Pri Pixsi se trudimo, da ti ponujamo kar največ za tvoj denar. Stremimo k temu, da izdelujemo čudovite in kvalitetne izdelke po zares ugodnih cenah. Vse to v najkrajšem možnem času, kar je za nas še dodatno zadovoljstvo. Tvoj obisk nam veliko pomeni, zato nikar ne izgubimo stika - malo nižje se prijavi na naše novičke, da boš pravočasno obveščen/a o novostih in dodatnih ugodnostih. Presenečen/a boš!

Zakaj Pixsa?

Naše delo je naše veselje. Pridni prsti naših sodelavcev komaj čakajo tvoje naročilo. Tako je vsak izdelek izdelan s srcem, kar se vedno pozna na kvaliteti. Če pri oblikovanju naročila naletiš na katerokoli težavo, ti služba za pomoč uporabnikom hitro priskoči na pomoč. Prepričani smo, da bo naš skupni izdelek osrečil osebo, kateri je namenjen. Sedaj pa sam/a preizkusi zakaj se stranke rade k nam vedno znova vračajo. ( p.s. zvestobo blazno radi nagrajujemo :))