DOSTAVA

 

 

"Poslovni paket" - strošek dostave s pakiranjem za omenjeni paket gibljejo med 5,25€ in 8,25€ za pakete normalnih dimenzij, kar vključuje foto platna do velikosti 70x100cm.

  

"Poslovni paket večjih dimenzij" - strošek dostave s pakiranjem za platna od velikosti 70x100 do velikosti 200x135 je 15,75€.

  

"Tovor" - Pakete, v katerih so izdelki večjih dimenzij (dimenzije fotoplaten nad 200cm dolžine), Pošta Slovenije obravnava kot posebni tovor in strošek dostave s pakiranjem zanje znaša 28,75€. Občasno pošiljanje večjih platen izvajamo tudi z lastno dostavo, kar pa stroškov dostave ne spremeni.

  

Opozorilo: Pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

  

Blago dostavlja Pošta Slovenije. Naročeno blago ti bomo po izdelavi zapakirali v primerno embalažo, ki omogoča, da se izdelek med transportom ne poškoduje, ter blago odposlali najkasneje v roku 15 delovnih dni od sklenitve pogodbe razen, če sporočimo drugače.

  

Dostava se izvrši na naslov, ki si ga navedel/a ob registraciji ali ob naročilu. V primeru, da dostave blaga na naslovu za dostavo ni mogoče opraviti, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga. V primeru, da naročnik naročenega blaga ne prevzame v postavljenem roku, ponudnik izdelek na svoje stroške ustrezno uniči – reciklira. Kljub temu je naročnik še vedno zavezan k plačilu opravljenih storitev – izdelave foto izdelkov.

  

Ti pogoji in cenik dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za obsežnejši opis pravil pakiranja in dostave prosim, preberi naše Splošne pogoje poslovanja.