PRAVNO OBVESTILO

 

 

ZAŠČITA PRAVIC


Predmet tega obvestila je spletna stran in spletna trgovina na naslovu http://www.pixsa.si. Vsa vsebina te spletne strani je last podjetja Studio Fakin Andraž Korošec s.p., Delavska cesta 12, 3210 Slovenske Konjice
Spletna stran je bila ustvarjena s Prestashop Shopping Cart Software.

 

 

OMEJENA PRAVICA UPORABE VSEBIN

 
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran www.pixsa.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. 

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Studio Fakin Andraž Korošec s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

 

 

VAROVANJE PODATKOV


Studio Fakin Andraž Korošec s.p. bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.pixsa.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

 

 

OMEJENA ODGOVORNOST


Podjetje ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.pixsa.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin in podatkov. Prav tako
ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na naših straneh (www.pixsa.si).

V nobenem primeru ni mogoče podjetja Studio Fakin Andraž Korošec s.p., smatrati za odgovornega za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani www.pixsa.si.

 

 

Za več informacij preberi naše Splošne pogoje poslovanja in Politiko zasebnosti. V primeru nejasnosti kontaktiraj našo službo za pomoč uporabnikom.